Івано-Франківськ

Окупанти 3272 рази обстріляли позиції наших військ та населені пункти – Генштаб ЗСУ

Протягом 24 травня на фронті відбулося 103 бойових зіткнення.

Окупанти 3272 рази обстріляли позиції наших військ та населені пункти - Генштаб ЗСУ

Окупанти за п’ятницю 3272 рази обстріляли позиції наших військ та населені пункти з різних видів озброєння, із них 90 – з реактивних систем залпового вогню. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ, пише ПІК.

“За уточненою інформацією, ворог завдав два ракетні удари із використанням трьох ракет, 48 авіаційних ударів 84-ма КАБами, та задіяв 972 дрони-камікадзе (один ударний БПЛА типу “Ланцет” та 971 FPV – дрон)”, – йдеться у повідомленні.

За добу, що минула, Повітряні сили та ракетні війська і артилерія Сил оборони уразили 17 районів зосередження особового складу та два об’єкти інфраструктури противника.

Також 24 травня ворог втратив на Харківському напрямк 148 окупантів, з них 35 загиблими та 113 пораненими. ЗСУ уразили 24 бліндажі загарбників. За уточненими даними за минулу добу втрати противника на Куп’янському напрямку склали 123 особи. А на Покровському напрямку – 286 загарбників вбитими та пораненими.

До слова, вже з початку поточної доби, 25 травня відбулося 21 бойове зіткнення. Ворог завдав один ракетний удар із використанням чотирьох ракет і чотири авіаційні удари, застосувавши чотири КАБи.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено