Івано-Франківськ

Прикарпатський бігун організував український пробіг в Норвегії

Головна умова пробігу була - прийти із національною символікою України і показати що ми підтримуємо нашу державу за кордоном!

IMG 4286 scaled

26 травня в столиці Норвегії, Осло відбувся пробіг з українськими прапорами. Його організував бігун-ультрамарафонець, 4-кратний рекордсмен України з ультрамарафонського бігу Микола Таран.

Дистанція забігу була досить символічною, тільки 3.2 км. До забігу долучилися українці які зараз живуть в Осло, були навіть іноземці. Так сталося, із чудовим збігом обставин, що наш забіг вирішила і підтримати українська співачка, телеведуча і автор пісень Євгенія Скарлет (Scarlett Eugenia) та продюсер канала ECO-TV (Київ, Україна).

Забіг відбувався на озері Sognsvann, до якого потрібно було ще добиратися, воно не є близько розташованим до центру.

“Нам пощастило із погодою, була сонячною. Для організації не було достатньо часу, але вдалося мені це провести. На пробіг прийшло приблизно 20 учасників і декілька прийшли не бігти, а підтримати на старті“, – розповів у коментарі Микола Таран.

На початку пробіжки її учасники заспівали гімн України, а вже під час дистанції співали українські пісні.

Нам в цьому допомогла наша українська талановита співачка Євгенія. Нам дуже пощастило, вона нам піднімала співочий бойовий дух. До слова, раніше Євгенія Скарлет підтримала мій пробіг в Аліканте, а ще перед цим ми зустрічалася на Першій волонтерській премії у Валенсії, де вона була ведучою. Тож наші талановиті дівчата всюди“, – наголосив спортсмен.

Також, раніше, роком назад, Миколі Тарану саме знову в Осло, вдалося організувати перший пробіг вишиванок в Норвегії.

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено