Івано-Франківськ

Міноборони назвало свіжу статистику Резерву+

У застосунку з'явиться нова функція.

original photo

Через мобільний застосунок “Резерв+” вже оновили свої персональні дані майже мільйон 170 тис. військовозобов’язаних громадян.

Про це повідомила заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко, пише “Укрінформ“.

“Наразі свої дані оновили понад один мільйон 250 тисяч військовозобов’язаних. З них майже 1 мільйон 170 тисяч зробили це через застосунок “Резерв+”, – сказала Черногоренко.

У ТЦК та СП оновили свої дані 48 тисяч наших громадян, в ЦНАПах – майже 68 тисяч оновлень. За кордоном свої дані оновили майже 15 тисяч військовозобов’язаних.

“Також ми зараз знаходимося у процесі оновлення з боку Міністерства економіки даних про бронювання. І ми на системному рівні зробимо оновлення даних про бронювання. Люди, просто роблячи запит у “Резерв+”, будуть бачити свій актуальний стан щодо бронювання”, – заявила заступниця міністра.

Частина даних, які знаходяться у реєстрі “Оберіг” щодо військовозобов’язаних, потребують уточнення і звернення до ТЦК. Тому був розроблений ряд системних змін для того, щоб уникнути зайвих черг до ТЦК, також сказала заступниця міністра.

 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено