Івано-Франківськ

Як сержант після поранень на фронті продовжив службу в одному із ТЦК Івано-Франківщини (ВІДЕО)

Історія Василя Оганесяна спростовує міфи про працівників ТЦК.

59595959920000020202 1242x670 1 scaled

Сержант Василь Оганесян віднедавна служить на посаді командира відділення роти охорони в одному з ТЦК Івано-Франківської області.

Після участі у Революції гідності в 18-ти річному віці він приєднався до медичного батальйону «Госпітальєри», а згодом відслужив 3 роки у гірсько-штурмовій бригаді. Демобілізувався, але повномасштабна війна спонукала повернутися до війська…

Воював на Київщині, Харківщині та Донеччині, де отримав кілька поранень. Після реабілітації та лікування був переведений на службу по місцю проживання.

В 2022 році всі були максимально мотивовані дати відсіч ворогу, а зараз не хочуть служити, ховаються і не виходять з дому. Це якісь два паралельні світи, – стверджує військовий. Як після цього дивитися в очі своїм дітям, дружинам і матерям?

Історія Василя Оганесяна спростовує міфи про працівників ТЦК. Це не “хабарники”, не “ухилянти” і не “родичі генералів”, а справжні герої з бойовим досвідом, які через об’єктивні причини не можуть продовжувати службу на передовій, але не полишають свого обов’язку перед Батьківщиною.

Дивіться також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено