Івано-Франківськ

Колишній співвласник ПриватБанку виїхав за кордон за чужим паспортом

Геннадію Боголюбову заочно повідомили про підозру з цього приводу.

Колишній співвласник ПриватБанку виїхав за кордон за чужим паспортом

Колишній співвласник ПриватБанку Геннадій Боголюбов 24 червня у супроводі свого близького родича виїхав потягом «Київ — Хелм», хоча відповідно до баз даних не перетинав кордон. Слідчі затримали прикордонника, який цьому посприяв. Про це повідомляє Державне бюро розслідувань, пише ПІК.

“Геннадій Боголюбов виїхав з країни по недійсному паспорту громадянина України, який фізично перебуває в Україні та країну не полишав. При цьому підтверджено, що затриманий правоохоронець передав підлеглій документи пасажирів та запевнив, що вже особисто здійснив перевірку купе, де перебували Боголюбов та його родич. Водночас польським прикордонникам олігарх пред’явив вже свій особистий паспорт громадянина України для виїзду за кордон”, – йдеться у повідомленні.

Олігарху та правоохоронцю повідомили про підозру у незаконному переправленні осіб через державний кордон. А Боголюбов отримав підозру ще й у незаконному заволодінні паспортом. Прикордонника вже заарештували з альтернативою внесення застави у 25 млн грн.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено