Івано-Франківськ

“Нафтогаз” допоможе ІФНТУНГ вчасно розпочати навчальний рік (ФОТО)

Олексій Чернишев запевнив, що компанія докладе також всіх зусиль, щоб 2024-2025 навчальний рік в ІФНТУНГ розпочався вчасно.

1 5 scaled

У рамках робочого візиту на Прикарпаття делегація Група Нафтогаз разом з її очільником Олексієм Чернишовим відвідала ІФНТУНГ, щоб на власні очі побачити масштаби руйнувань внаслідок російської атаки, оцінити комплекс виконаних робіт з їх подолання та намітити подальші плани з відновлення університету.

Група Нафтогаз заявила, що готова профінансувати відновлювальні роботи, щоб студенти могли якнайшвидше повернутися до навчального процесу в стінах рідного університету, розповідає ПІК.

Найбільша українська нафтогазова компанія, яка є надійним партнером і другом ІФНТУНГ та зарекомендувала себе драйвером реформ та європейської інтеграції України, виділила кошти на відновлення університету та допомогла людським ресурсом.

2 4 scaled

Вагомість підтримки та допомоги підкреслив ректор ІФНТУНГ Ігор Чудик, який супроводжував високого гостя та показував йому злагоджену роботу з відновлення корпусів та засклення вікон. Очільник університету не применшує й наявності проблем та викликів, які слід подолати до початку нового навчального року:

«Якнайшвидше відновлення освітнього процесу та гарантування безпечного освітнього середовища є пріоритетними завданнями для університету. Підтримка й допомога наших партнерів підсилює нашу віру в те, що підготовка фахівців нафтогазового, енергетичного, інженерного та інших профілів в ІФНТУНГ розпочнеться своєчасно».

3 2 scaled

Питання неперервності нафтогазової освіти хвилює й Олексія Чернишева. Уважно слухаючи пояснення ректора університету, він уточнює, цікавиться деталями. Адже партнери розуміють, що ІФНТУНГ – це унікальний ЗВО, який понад 50 років працює над підготовкою профільних інженерних кадрів, має сучасне обладнання, кваліфікованих викладачів та науковців.

І удар по нафтогазовій освіті – це удар по галузі. Тож очільник групи Нафтогаз запевнив, що компанія докладе також всіх зусиль, щоб 2024-2025 навчальний рік в ІФНТУНГ розпочався вчасно.

5 1 scaled

Ректор університету Ігор Чудик висловив захоплення організацією та темпами відновлювальних робіт працівників, зокрема Добробат, подякувавши всім причетним за титанічні зусилля з відновлення зруйнованих корпусів університету.

У знак подяки члени делегації Групи Нафтогаз отримали в подарунок мерчі ІФНТУНГ, а очільник національної компанії Олексій Чернишев – символічно розписаний художницею тубус від джавеліна.

6 1 scaled

Що відомо про ракетний удар 22 червня

У ніч на 22 червня росіяни запустили для обстрілу України ударні БПЛА та ракети.

В Івано-Франківську унаслідок атаки частково зруйновані кілька корпусів й інші будівлі одного з навчальних закладів, пошкоджено будинки та дитячий садок.

За попередньою інформацією, обійшлося без жертв.  

Окрім того, внаслідок ворожого удару також пошкоджені будинки в Надвірнянському районі.

Читайте також про ракетний удар на ПІК: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено