Івано-Франківськ

Гори картоплі, цибулі, моркви: на Калущині невідомі облаштували стихійне сміттєзвалище (ФОТО)

Все це знаходиться неподалік городів, де працюють люди.

MyCollages 14 scaled

На Калущині, у селі Пійло невідомі облаштували стихійне сміттєзвалище із харчовими відходами –  картоплею, цибулею, морквою, капусто.

Про скаргу від місцевих мешканців повідомив очільник Калуської громади Андрій Найда, пише ПІК.

“Вочевидь, що все це викидалося не один день та в результаті призвело до формування гори харчових відходів. Все це неподалік господарських угідь, люди пораються на городах та змушені терпіти страшенний сморід, бо всі ті овочі перегнивають. По-правді кажучи, таке не вкладається в голові”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначив Найда, всі дані про сміттєзвалище передали правоохоронцям. Він закликав мешканців бути свідомими та не викидати сміття в неналежних місцях.

“Люди! Ми вкотре наголошуємо, що немає потреби вивозити і викидати сміття в неналежних для цього місцях. ТОВ «Еко-Прикарпаття» обслуговує всю територію Калуської громади На жаль, чомусь не всі хочуть це розуміти та користуватися послугою з вивезення сміття. До того ж часто наші мешканці заявляють, що не продукують відходів. Проте потім з’являються стихійні сміттєзвалища”, – підкреслив очільник громади.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено