Івано-Франківськ

«Я пам’ятаю твої капронові банти!» Арсен Мірзоян у суботу з великим концертом в Івано- Франківську

Глибина текстів і драйв музики, добірна романтика і щира чоловіча лірика, приголомшливе світлове шоу і емоції до мурашок.

1 Arsen Mirzoyan   scaled

Арсен Мірзоян у суботу, 13 липня, о 19.00 виступить в Івано-Франківську з великим концертом просто неба у парку палацу Потоцьких. Справжній і щирий, глибокий і надзвичайний! Це про Арсена Мірзояна і про цей особливий концерт, який чекає франківців, пише ПІК. 

Шалена харизма й енергетика, всі улюблені та нові пісні, кожна нота і кожне слово яких торкнеться
вашого серця. Як влучно підмітили глядачі: «Арсен Мірзоян — як магніт для гарних людей! Бо кожен концерт
перевершує попередній!»

«Вінні-Пух», «Капронові банти», «Джеральдіна», «Поцілуй», «Ідіоти», «Можеш як», «Не Магеллан», «Сонце», «Не просто слово», «Моя країна», «Вальс Ірпінь», «4/16», «100500», «Крила», «Співай», «Сержант» та багато-багато інших пісень заспіваємо разом з Арсеном Мірзояном під казковий захід сонця.

У новій концертній програмі Арсен Мірзоян об’єднав всі свої найкращі хіти, аби глядачі кожну пісню співали всією залою, не стримуючи емоцій і насолоджуючись кожною миттю. А окремим сюрпризом, звісно, стануть прем’єри з нового альбому «Сонце». Глибокі, метафоричні і максимально відверті.

«Сонце»— це альбом про життя в умовах війни. Всі метафори і алегорії в піснях навіяні біографічними історіями. Це пам’ять. Ми продовжуємо любити дітей, лікувати батьків, вчимося любити на відстані і просто вчимося. Хочеться зберегти емоцію, щоб пам’ятати той ранок і пам’ятати тих, завдяки кому ми стоїмо та лишаємось Україною. Ми, артисти, не в змозі написати пісню про кожного, але ми можемо підібрати правильні слова. Коли, як не зараз бути чесними?”, – каже співак.

3 Arsen Mirzoyan   scaled

Непередбачуваний, відвертий та завжди щирий. На українській сцені Арсен Мірзоян — один із найхаризматичніших співаків, чий винятковий оксамитовий голос вже понад 11 років полонить
серця жінок, а щирість і глибина кожної пісні та 10 років волонтерства заслужили тверду повагу
чоловіків та ЗСУ.

Як справжній патріот, допомагати захисникам артист почав із 2014 року. Незліченну кількість разів
виступав для воїнів у найгарячіших точках та разом із друзями передав захисникам на передову понад 1380 автівок.

 “Війна ніколи не буває «поза часом». Як я співаю: «Сто п’ятсот тисяч раз. Всі люди — браття — я чую знов…». Зараз вирує інфляція гуманності. Щось знецінюється, щось стає найдорожчим. Зникають відтінки й світ ділиться на чорне та біле, своїх та чужих. Тому митець не може не реагувати на події”, – говорить Арсен Мірзоян.

2 Arsen Mirzoyan   scaled

Приходьте із близькими та друзями отримати найсильніші емоції на великому концерті Арсена
Мірзояна в Івано-Франківську. У суботу, 13 липня, о 19.00 у парку палацу Потоцьких буде краса до мурашок, вибух кольорів, світла, сенсів та неймовірна музика.

Квитки на концерт купуйте за цим посиланнямhttps://concert.ua/uk/booking/arsen-mirzojan-ivano-frankivsk/

«Я пам’ятаю твої капронові банти!» Арсен Мірзоян у суботу з великим концертом в Івано- Франківську

Також, наголошують організатори, саме на концерті 13 липня діятимуть квитки з перенесеного концерту Арсена Мірзояна, що мав відбутися у березні. А як і під час всіх інших літніх благодійних подій у палаці Потоцьких, на цьому концерті пройде аукціон та збір коштів на підтримку ЗСУ.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено