Івано-Франківськ

Історія солдата, який після поранення на фронті продовжує службу в одному з ТЦК Івано-Франківщини

Воїн вважає, що треба відстояти державу до кінця та не впасти на коліна перед ворогом.

image11 1

Солдат Андрій Савчук (позивний «Вуяшка») після поранення та реабілітації продовжує службу в одному з ТЦК Івано-Франківської області, розповідає ПІК.

З початком повномасштабного вторгнення повернувся в Україну та добровільно прийшов до ТЦК, а після навчання був направлений на службу в напрямку Білоруського кордону.

Шість років він без будь-якого досвіду працював електриком у Польщі, самостійно опанував професію та мову, проте вже 8 березня 2022 року мобілізувався до лав сил оборони, захищав Донеччину.

Військовий розповідає про будні своєї служби безпосередньо на лінії зіткнення, лікування та реабілітацію. Вважає, що треба відстояти державу до кінця та не впасти на коліна перед ворогом.

Це одна з сотень історій військовослужбовців ТЦК. Не «хабарники», не «ухилянти» і не «родичігенералів». Справжні герої, які отримали поранення, мають бойовий досвід і з об’єктивних причин не можуть продовжити подальшу службу на передовій. Проте продовжують служити Україні та виконувати свій конституційний обов’язок.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено