Івано-Франківськ

Важко хворів: помер 19-річний син голови Львівської ОВА Максима Козицького

В університеті, де навчався хлопець повідомили, що у нього був рак.

Важко хворів: помер 19-річний син голови Львівської ОВА Максима Козицького

Внаслідок важкої хвороби помер син очільника Львівської облдержадміністрації Максима Козицького Зіновій. Хлопцю було 19 років. Сумну звістку Козицький повідомив у Фейсбук, пише ПІК.

“Відійшов у вічність внаслідок важкої хвороби мій син Зіновій. Він горів життям і мріями, а ми – жили ним! Немає ні слів, ні спокою, лише горе, що розриває серце. Парастас – сьогодні, 24.07.2024, 19:00. Храм Святої Трійці, Львів, вул. Тершаковців, 11а. Похорон відбудеться 25.07.2024, 14:00. Храм Святої Трійці, Львів, вул. Тершаковців, 11а.”,написав він.

В Українському католицькому університеті, де навчався хлопець повідомили, що невдовзі після вступу в УКУ у Зіновія виявили онкологію, батьки, друзі, медики відчайдушно боролися за життя хлопця. Та на жаль, хвороба перемогла…

“Попри страшний діагноз, Зіновій боровся до останнього – вчився, проходив лікування, не втрачав віри. Викладачі згадують Зіновія, як світлу та сильну людину, він дуже мужньо переносив страждання”, – зазначили на сторінці університету в Фейсбук. 

Там також висловили співчуття панові Максиму, його дружині Оксані, їхній донечці Софії, дідусеві пану Зіновію.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено