Івано-Франківськ

Байден пояснив, чому вийшов із президентських перегонів

Чинний президент США звернувся до нації з овального кабінету. 

Байден пояснив, чому вийшов із президентських перегонів

Президент США Джо Байден звернувся до американського народу та пояснив причини свого виходу з президентської гонки. Про це пише ПІК з посиланням на Слово і Діло.

Він наголосив, що його рішення відкликати свою кандидатуру було обумовлене питанням демократії та описав вибори-2024 року як вибір між «прогресом та регресом, надією та ненавистю».

«Посада президента почесна, але моє покликання захищати демократію, це важливіше за будь-який титул. Я знаходжу силу і задоволення в служінні американському народу», – сказав Байден.

Президент додав, що американці матимуть численні варіанти для вибору під час майбутніх президентських виборів.

«Моє лідерство, моє бачення майбутнього Америки – все це заслуговує на другий термін, але ніщо не повинно стояти на шляху нашої демократії. Тому я вирішив передати факел новому поколінню, щоб об’єднати нашу націю», – зазначив він.

На завершення Байден закликав американців об’єднатися для захисту нації та підкреслив, що це завдання стосується всіх, хто вірить у чесність, порядність і демократію. Також очільник США висловив свою підтримку віцепрезидентці Камалі Гарріс та закликав американців підтримати її на виборах.

«Я висловив свої погляди. Я хочу подякувати нашій чудовій віцепрезидентці Камалі Гарріс. Вона досвідчена. Вона сильна. Вона здібна. Вона була неймовірним партнером для мене і лідером для нашої країни. Тепер вибір за вами, американським народом: Ви робите цей вибір», – сказав Байден.

Нагадаємо, що ввечері 21 липня чинний президент США заявив, що відмовляється від наміру знову балотуватися на посаду очільника держави. Він підтримав свою віцепрезидентку Камалу Гарріс в якості єдиного кандидата від Демократичної партії.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено