Івано-Франківськ

Стали відомі деталі підготовки вбивства Ірини Фаріон

Хлопець не використовував мобільний телефон і навіть не мав його при собі.

291309111

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив, що в пошуках стрільця поліція обшукала 100 га лісу. Як стало відомо “Еспресо.Захід” з поінформованих джерел у правоохоронних органах, мова йде про Брюховицький ліс.

Зокрема, досліджуючи камери спостереження, поліція встановила, що вбивця, починаючи з 11 липня, щодня виходив з лісопаркової зони в районі Підголоско та слідував одним і тим самим маршрутом до вулиці Масарика, де він сідав у крісло та спостерігав. Потім знову повертався у ліс і заходив у нього в тому самому місці, з якого виходив, пише ПІК.

Дистанція від місця виходу з лісу до будинку Фаріон становить близько 2,5 км, яку підозрюваний долав за 23-24 хв.

Тільки 13 і 14 липня зловмисник не приходив спостерігати, оскільки це були вихідні дні, то ж він остерігався надмірної уваги. Прикметно, що хлопець в цей час зовсім не використовував мобільний телефон і навіть не мав його при собі.

Щоб встановити особу злочинця поліція від дня вбивства обшукувала лісопаркову зону біля Підголоско, Малоголосківської, а також Брюховицький ліс та виходи з нього. Ймовірно ці дії дозволили встановити особу підозрюваного, який за словами Ігоря Клименка знімав у Львові 3 квартири, з метою диверсифікації логістики та заплутування слідства.

Читайте також: 
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено