Івано-Франківськ

Вбивство Фаріон: поліція виявила нові факти у справі та деталі злочину

Поліція знайшла будиночок у лісі, яким міг користуватися вбивця.

carlos sainz alpine ferrari f1 2024111 scaled

Поліція виявила на околицях Львова дачний будиночок, яким міг користуватись зловмисник під час підготовки замаху на мовознавицю і громадську діячку Ірину Фаріон. Там було знайдено речей, які можуть належати вбивці.

Про це повідомляє “Судовий репортер” із посиланням на ухвалу суду.

У документі йдеться про те, що будиночок виявили під час слідчих дій 21 липня. Він розташований на ділянках городнього товариства “Малі Голоски” – у лісовій місцевості в урочищі Голоски в Шевченківському районі Львова.

“Під час відпрацювання шляхів підходу та відходу від місця події особи, що може бути причетною до вчинення даного кримінального правопорушення, у лісовій місцевості за GPS-координатами 49.8705586, 23.9897726 було виявлено будинок, у якому могли були речі та предмети, що зберегли на собі сліди вчинення кримінального правопорушення”, – йдеться в ухвалі. 

Поліцейські знайшли у будиночку різні речі, якими міг користуватися нападник. Їх вилучили та долучили до справи.

Серед знайденого – пластиковий посуд, пачка з-під цигарок, попільничка з чотирма недопалками, матрац, подушки, покривало, картонна коробка – в ній була свічка, фольга, два пластикові стакани та фрагменти паперу, сіре покривало, наволочка з-під подушки та простирадло золотого кольору.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено