Івано-Франківськ

Ситуація на фронті: окупанти продовжують штурмувати позиції українських воїнів

Розпочалась вісімсот дев’яносто п’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

Ворог продовжує нарощувати темпи наступу на Донеччині - Генштаб

Загалом від початку доби шостого серпня відбулося 85 бойових зіткнень.

Від цинічних обстрілів із території російської федерації й далі потерпають прикордонні населені пункти Сумської та Чернігівської областей. Водночас під постійним бомбардуванням ворожої авіації перебуває Харківщина, повідомляє Генштаб, пише ПІК.

“З початку доби, з боку російських міст Бєлгород та Шебекіно, противник завдав два авіаудари із використанням трьох КАБів. Цілив у райони населених пунктів Вовчанськ та Глибоке. Також росіяни вдарили ракетою «Іскандер-М» по місту Харків”, – йдеться у повідомленні.

Ситуація на напрямках:

  • На Харківському напрямку окупанти здійснили дві атаки поблизу Липців та Вовчанська, де досі триває один бій.
  • На Куп’янському напрямку відбулося три боєзіткнення. Ворог наступав у бік Синьківки та Колесниківки. Наразі, одна атака продовжується.
  • На Лиманському напрямку загарбницька армія 15 разів штурмувала позиції наших захисників біля Макіївки, Торського, Невського, Тернів та у Серебрянському лісі. Дванадцять боїв завершено, три – тривають.
  • На Сіверському напрямку впродовж дня відбулося 16 боєзіткнень. Ворог наступав поблизу Білогорівки, Верхньокам’янського, Переїзного, Спірного та Івано-Дар’ївки. Наразі точаться три бої біля Білогорівки та Переїзного.
  • На Краматорському напрямку противник здійснив п’ять штурмових дій неподалік Часового Яру та Іванівського. Сили оборони відбили чотири атаки, ще одна – продовжується.
  • На Торецькому напрямку окупанти збільшили кількість атак до 13 – наступали біля Нью-Йорка, Торецька та Північного. Десять боїв завершено, ще три – тривають.
  • На Покровському напрямку росіяни здійснили штурмові дії у районах населених пунктів Воздвиженка, Новоолександрівка, Желанне, Олександрівка, Калинове, Веселе, Іванівка, Калинівка, Скучне, Яснобродівка. Сили оборони стримують натиск військ рф та відбили 14 атак, вісім боєзіткнень – продовжуються. Втрати противника на цьому напрямку уточнюються.
  • На Курахівському напрямку загарбники сім разів атакували поблизу Красногорівки та Костянтинівки, де зазнали поразки.
  • На Гуляйпільському напрямку противник, задіявши авіацію, вдарив 12 НАРами у район населеного пункту Залізничне.
  • На Придніпровському напрямку росіяни також не мали успіху, двічі атакуючи позиції наших військ.
  • На інших напрямках фронту ситуація без особливих змін.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено