Івано-Франківськ

Воїна з Івано-Франківської громади Степана Жолобана нагородили орденом “За Мужність” (ФОТО)

Ця нагорода визнання особистої відваги та самопожертви воїна.
454840825 10161080604292295 7706573914940789275 n scaled
Воїна з Івано-Франківської громади Степана Жолобана нагородили орденом “За Мужність ІІІ ступеня”. Нагороду військовослужбовцю передав мер Івано-Франківська Руслан Марцінків, пише ПІК.
“На прохання хлопців з нашої гірсько-штурмової бригади під час засідання виконавчого комітету передав цю державну нагороду Степану. Дякуємо за захист”,йдеться у повідомленні. 
Як відомо ПІК, Степан Жолобан родом із села Драгомирчани.
“Наш скромний, добрий і надзвичайно мужній Степан Жолобан, отримав високу державну нагороду — «Орден За Мужність III ступеня».  Дякуємо Степану за відвагу і за захист! Його мужність — це приклад для кожного з нас, нагадування про те, що справжня сила не в словах, а в діях. Ми маємо дякувати таким людям, як Степан, кожного дня. Їхня відвага і самовідданість — це те, що тримає наші домівки, наші сім’ї і нашу країну в безпеці…”,кажуть односельчани Степана.
Довідково: орден “За мужність” —це державна нагорода України, яка вручаєтьсядля відзначення військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та інших осіб за особисті мужність і героїзм…при виконанні військового, службового, громадянського обов’язку в умовах, пов’язаних з ризиком для життя. Орден такожмає три ступені: I, II та III, а вищим ступенем ордена є I ступінь.
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено