Івано-Франківськ

У Тисмениці чоловік вчинив конфлікт та погрожував гранатою (ФОТО)

Подія за участі нетверезого місцевого мешканця трапилася в одному із ресторанів.

MyCollages 98 scaled

Ввечері, близько 22:00, на лінію “102” надійшло повідомлення від переляканих мешканців Тисмениці. На місце одразу була скерована слідчо-оперативна група відділення поліції № 1 (м. Тисмениця).

Правоохоронці встановили, що місцевий мешканець у нетверезому стані кричав, ображав нецензурною лайкою відвідувачів тамтешнього закладу. 31-річного чоловіка хуліган врадив в обличчя, чим спричинив йому тілесне ушкодження, розповідає ПІК із посиланням на Поліцію Івано-Франківської області.

При цьому відкрито демонстрував предмет, зовні схожий на бойову гранату Ф-1. Невдовзі хуліган втік, а боєприпас викинув.

Поліцейські оперативно встановили особу правопорушника. Ним виявився 51-річний чоловік, раніше не судимий. Гранату зайшли неподалік від місця події. За участі працівників вибухотехнічної служби ГУНП в Івано-Франківській області боєприпас вилучили та направили на експертизу.

За силової підтримки спецпризначенців КОРД правопорушника невдовзі затримали за місцем проживання.

Слідчі оголосили правопорушнику про підозру за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від обмеження волі до ув’язнення на строк від 3 до 7 років. Тривають слідчі дії.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено