Івано-Франківськ

В Івано-Франківську запрацював новий безкоштовний застосунок для пацієнтів

Щоб скористатися новим застосунком необхідно у своєму смартфоні завантажити або оновити застосунок Health24 в App Store або Google Play.

4 1 1 scaled

Пацієнти Центральної міської клінічної лікарні, Прикарпатського клінічного онкологічного центру та Івано-Франківського обласного клінічного центру психічного здоров’я можуть записатися до лікаря самостійно онлайн та отримати доступ до електронної медичної карти через новий мобільний застосунок Health24.

Про це ПІК інформує керівниця пресслужби Health24 Ольга Куліковська.

Також онлайн запис через мобільний застосунок Health24 доступний в таких лікарнях Івано-Франківської області як Солотвинська, Долинська багатопрофільна, Косівська центральна районна та Перегінська лікарні. 

Щоб скористатися новим застосунком необхідно у своєму смартфоні завантажити або оновити застосунок Health24 в App Store або Google Play.

Запис онлайн 

Для запису на прийом через мобільний застосунок Health24 необхідно пройти коротку реєстрацію, вибрати медичний заклад, лікаря, день та час прийому. За необхідності можна самостійно скасувати свій запис на прийом.

На ютуб-каналі МІС Health24 розміщені відеоінструкції для пацієнтів про те, як зареєструватися в застосунку, додати профіль дитини чи іншої пов’язаної особи, записатись до лікаря.

Електронна медична карта

У мобільному застосунку Health24 пацієнт може переглянути історію хвороби, інформацію про прийоми у лікаря, електронні направлення, рецепти на ліки, історію хвороби, аналізи, вакцинації.

У медичній карті відображатимуться дані, які лікарі вносили до Health24. 

Також у мобільному застосунку є змога додати та переглядати карту дитини або іншого члена родини. Для отримання доступу до карти дорослого необхідно отримати згоду шляхом внесення коду із смс.

Куди пацієнти можуть звернутися за допомогою?

Із питаннями щодо запису до лікаря пацієнти або електронної медичної карти можуть звернутися до реєстратури медичного закладу або зателефонувати на гарячу лінію Health24 0 800 756 856 (безкоштовно з усіх мобільних операторів). 

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено