Івано-Франківськ

Жительці Долинської громади присвоїли почесне звання “Мати-героїня” (ФОТО)

Вікторія Пиць виховує п'ятеро дітей.

Жительці Долинської громади присвоїли почесне звання "Мати-героїня" (ФОТО)

Жительці Долинської громади з села Велика Тур’я Вікторії Пиць присвоїли почесне звання “Мати-героїня”. Відповідний указ підписав президент України Володимир Зеленський. Про це повідомив міський голова Іван Дирів, пише ПІК.

Нагороду пані Вікторії вручав перший заступник голови Калуської районної державної адміністрації Іван Шикиринець під час засідання сесії Долинської міської ради.

“Вітаю Вікторію Михайлівну з цим заслуженим званням. Бажаю Вікторії Михайлівні та її дітям безмежного щастя, здоров’я та любові! Хай ваша родина завжди буде об’єднана теплом і радістю”, – написав очільник Долинщини. 

Довідково: почесне звання України «Мати-героїня»присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку, враховуючи вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

Жінці, удостоєній почесного звання, вручаються нагрудний знак, посвідчення до почесного звання встановленого зразка та виплачується одноразова виплата в розмірі 10 прожиткових мінімумів на момент присвоєння звання.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено