Івано-Франківськ

У МОЗ заявили, що генеральний директор “Охматдиту” Володимир Жовнір відсторонений від роботи

У медзакладі призначать нового виконувача обов'язків. Ним стане той, хто отримає найбільшу підтримку серед колег.

У МОЗ заявили, що генеральний директор "Охматдиту" Володимир Жовнір відсторонений від роботи

Генеральний директор дитячої лікрані “Охматдит” Володимир Жовнір відсторонений від виконання обов’язків до завершення перевірок Національною поліцією України, іншими правоохоронними органами та комісією МОЗ. Про це повідомив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, пише ПІК.

“Про подальші рішення повідомимо додатково, в тому числі й кадрові. Моя позиція — виконувачем обов’язків має бути людина з-поміж завідувачів відділень, яка отримає найбільшу підтримку колег. Зараз проводжу консультації”, – написав він.

Ляшко додав, що факти, пов’язані з відновленням будівель Охматдиту та діями Благодійної організації «Благодійний фонд «Охматдит» – здорове дитинство», в тому числі зазначені у ЗМІ, наразі вивчаються Національною поліцією України за моїм зверненням. Зареєстроване відповідне кримінальне провадження.

Ляшко повідомив, що у п’ятницю, 16 серпня, отримав перші результати проведення перевірки комісії МОЗ.

“На жаль, є випадки викривлення ключової інформації, яка подається офіційно мені, у засоби масової інформації та міститься в документах, і зі сторони керівництва лікарні, і зі сторони Фонду”, – зауважив міністр.

Нагадаємо, що 8 липня росіяни влучили  у дитячу лікарню “Охматдит” стратегічною крилатою ракетою Х-101. 

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено