Івано-Франківськ

Скляний стіл на кухню: сучасні рішення для вашого інтер’єру

Дизайнери досить часто використовують ці столи у своїх інтер’єрах.

real c3b2069c 3a09 461c ac96 48060037eb01 scaled

Столи із загартованого скла вже давно завоювали ринок і стали дуже популярними в наш час. Фабричні майстри навчилися при виготовленні столу поєднувати скло з деревом, металом, пластиком, а декоративні текстури мармуру з різними відтінками, малюнки абстракції та художні варіанти стільниці та створюють сучасний скляний стіл. Дизайнери досить часто використовують ці столи у своїх інтер’єрах.

Розглянемо переваги та знайдемо відповідь, чому ж слід купити стіл скляний:

  1. Сучасний дизайн. Так, безперечно це сучасність. Столи зі скла це топ елемент меблів, який доповнює та й навіть створює сучасні інтер’єри. В нашому інтернет-магазині можна вибрати скляний стіл з доставкою будь-якої форми. Стільниця таких столів можна фарбувати, наносити різноманітні малюнки, фрезерувати та багато іншого.
  2. Легкість та просторість. Якщо у Вас невелика кухня – скляний стіл це гарне рішення! Бо скло не навантажує приміщення, а навпаки робить його просторим. А розкладний скляний стіл з легкістю розмістить усіх гостей.
  3. Міцність та довговічність. Скляні столи виготовляють з загартованого скла, яке в 5-6 разів надійніше за звичайне скло. Воно стійке до подряпин, механічних пошкоджень та перепадів температур. Звісно, що є варіанти недорогого скляного столу зі звичайного скла. Варто відзначити, що досить популярною та надійною технологією є поєднання скла та дерева або МДФ. При цьому стільниця стає надміцною поверхнею столу.
  4. Легкість у догляді. Завдяки тому, що скло не вбирає вологу та не реагує на перепади температур – воно легко прибирається. Достатньо протерти стіл спеціальним засобом для скла – і стіл як новий!
  5. Екологічність. Скло є екологічним та гіпоалергенним матеріалом, не виділяє шкідливих речовин та не накопичує бактерії.

В сучасному світі все більшою стає потреба збільшити невелике приміщення. В нашій країні все ж таки переважають старі панельні будинки. А кухні в них, як Ви знаєте, завжди маленькі.

real cbee83fd 2e23 43bd 97cc 19b5560a1900 scaled

Тому, якщо порівняти скляний стіл та дерев’яний стіл, що ж вигідніше для невеликої кухні?

  • Мобільність. Звичайно, скляний стіл менший за вагою ніж дерев’яний, його легше транспортувати, збирати та переміщати з однієї кімнати в іншу. Якщо у Вас невелика квартира, і завітала велика кількість гостей, звичайно Ви будете розміщатись в великій кімнаті, а не на кухні. Тому перенести скляний стіл буде в рази простіше!
  • Стійкість до вологи, подряпин та температур. Звичайно це дуже важлива перевага над дерев’яним столом, бо скло не деформується від вологи та температури, тому і прослужить довше.

Скляні столи завойовують все більше прихильників, хто віддає перевагу стильним та сучасним інтер’єрам.

Де ж використовують скляні столи?

  • Скляний стіл на кухню. Так, це найпопулярніше місце для використання стола. За рахунок вибору розміру столу, типу та безліч декоративних стільниць – кухня займає перше місце.
  • Скляний стіл в їдальню. Чудовим вибором буде купити розкладний стіл під мармур. Проводити вечори в теплому родинному колі за невеликим скляним столом, а коли приходять гості – розкласти стіл, і місця вистачить усім.
  • Скляний стіл в офіс. Скляні столи коштують недорого, тому їх часто використовують в офісах: в їдальні, в кімнаті переговорів, або в кімнаті очікування клієнтів. А легке прибирання робить цей стіл ще привабливішим для цих приміщень.
  • Скляний стіл у вітальню. Журнальні столи використовують, мабуть, всі. Та для того, щоб кімната виглядала більш просторою можна купити круглий скляний стіл. Є варіанти, що стіл може бути й трансформером, перетворюючись на обідній стіл, і звичайним журнальним столиком, на якому можна розмістити декор.

На нашому сайті Roomdepot представлені скляні столи в багатьох варіантах та модифікацій, і однією з компаній, які спеціалізуються саме на скляних столах та декоративних малюнках стільниць є перевірений часом виробник, «Джем» столи на кухню однозначно рекомендують та залишають позитивні відгуки сотні людей по всій країні. Вони виготовляють скляні столи на кухню за приємним цінам, використовуючи тільки якісні та безпечні матеріали. До столів можна підібрати й стільці, в різних оббивках, які підійдуть саме до Вашого інтер’єру. Тому чекаємо та будемо раді Вас бачити поміж наших клієнтів магазину.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено