Івано-Франківськ

Франківський ТЦК попередив власників телеграм-каналів та їх прихильників

"На цих каналах закликають чинити спротив проведенню мобілізації", - йдеться в офіційній заяві ТЦК.

680146454d79743346be041c37edb786 scaled

Івано-Франківський центр комплектування та соціальної підтримки нагадав прихильникам та власникам телеграм-каналів, що нещодавно було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 114-1 Кримінального Кодексу України щодо окремих мешканців Івано-Франківської області, які “за допомогою Telegram каналів в мережі Інтернет вчиняють дії спрямовані на перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період”.

Про це йдеться у заяві ТЦК, яка була оприлюднена 19 серпня, пише ПІК.

У заяві, зокрема, йдеться про те, що на території Івано-Франківської області, яка славиться бойовими традиціями Українських Січових Стрільців, воїнів УПА, сучасних героїв російсько-української війни – “ведеться підривна діяльність та знаходиться підтримка з боку деяких боязливих “горе-патріотів”, настрої яких підігрівають окремі Telegram канали”. 

“На кого працюють їх адміністратори? Чиї інтереси насправді захищають? Хто їх фінансує? Адже на цих каналах закликають чинити спротив проведенню мобілізації, полювати на військовослужбовців ТЦК та СП, знищувати державні транспортні засоби та транспортні засоби, які були придбані за рахунок волонтерських пожертв і не байдужих громадян нашої області”, – йдеться у повідомленні.

Відтак Франківський ТЦК закликав мешканців області бути пильними до ворожих наративів та дотримуватись чинних Законів України, які регулюють мобілізаційну політику в державі.

“Тільки разом переможемо ворога! А ворог знаходиться не серед ТЦК та СП, а зовсім з іншого боку барикад. Будьте пильними та уважними! Не забувайте, що захист України є справою всього Українського народу!”. 
Читайте також: 
Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено