Івано-Франківськ

ЗСУ просуваються у Курській області: що відомо (МАПА)

Збройні сили України наразі контролюють на Курщині близько 1250 км² та приблизно 94 населених пункти.

photo 2024 08 22 23 13 18 scaled

Збройні сили України останніми днями просунулися по всьому своєму виступу в Курській області РФ.

Про це свідчать геолокаційні кадри від 21 та 22 серпня, повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Зокрема, ЗСУ просунулися до східної частини Комарівки, що на південь від Кореневого та на схід від Суджі. Російські джерела стверджують, що війська РФ нібито відбили українські атаки у цьому районі.

Разом з тим російські воєнкори повідомляють, що українські сили, що діють на північний схід від Кореневого, захопили Семенівку та просунулися до південної частини Левшинки. За їхніми даними, ЗСУ незначно просунулися у північній частині Мартинівки (на північний схід від Суджі).

1191360 1 w 590 scaled

Додаткові геолокаційні кадри від 22 серпня показують, що українські військові незначно просунулась у південній частині Руської Конопельки (на схід від Суджі).

Воєнкори РФ стверджують, що підрозділи російської “Дикої дивізії Донбасу”, включаючи батальйони “Арбат”, “П’ятнашка” та “Сармат”, відбили Нечаєв (на північ від Суджі). Російські джерела також стверджували, що українські сили продовжували вступати в бій із силами РФ в районах Глушково, Кореневого, Суджі та Білового Курської області.

За даними російських воєнкорів, увечері 21 серпня, ЗСУ провели розвідку боєм біля Забрами Брянської області. Проте війська РФ, включаючи російських прикордонників та чеченських бійців спецназу “Ахмат” відбили атаку.

GVdN05CXsAADlaG scaled

Читайте також: 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено