Івано-Франківськ

Окупанти вночі атакували Україну ракетами та безпілотниками: що відомо

Тривогу оголошували по всій Україні.

fe144d3

Вночі 27 серпня російській окупанти знову атакували Україну. У низці областей кілька разів оголошували повітряну тривогу через загрозу ворожих ударів “шахедами” та ракетами.

Вибухи лунали на Київщині, Вінниччині, Хмельниччині, Дніпропетровщині, Рівненщині, Житомирщині, Львівщині.

Станом на ранок відомо, що на Київщині спрацювала ППО. Уламки впали на лісопаркову зону в Дніпровському та Деснянському районах столиці.

“Внаслідок чого виникли пожежі. У Дніпропетровському районі загорілася лісова підстилка на площі до 50 м2. Інформація про постраждалих відсутня”,повідомляє Київська міська військова адміністрація.

Також внаслідок нічної атаки 27 серпня у Запоріжжі загинули двоє людей – чоловік та жінка, ще четверо поранені, повідомив голова військової адміністрації Запорізької області Іван Федоров.

“Росіяни нанесли попередньо сім ударів безпілотними літальними апаратами по території Запоріжжя та Запорізького району. Зруйновані будинки, сталися пожежі”, – йдеться у повідомленні

Четверо постраждалих наразі у лікарні: 86-річна жінка у важкому стані через опіки більше ніж 54% тіла; чоловік 59 років у стані середньої тяжкості; дві жінки – 30 та 56 років – з легкими травмами.

Окрім того, опівночі ворог атакував Кривий Ріг. Внаслідок атаки загинули двоє людей, ще п’ять отримали травми.

IMG 20240827 073332 306 scaled

Як зазначають в ДСНС України, ворожа ракета влучила у готель, частково зруйнувавши чотириповерхову будівлю. Наразі пошуково-рятувальні роботи тривають, під завалами ймовірно залишаються ще двоє людей.

Нагадаємо, що вчора 26 серпня внаслідок ворожої атаки постраждали 15 областей. Ціллю ворога були об’єкти енергетики

Читайте також: 

 

 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено