Івано-Франківськ

На фронті за добу трапилося 195 бойових зіткнень – майже третина з них на Покровському напрямку

Розпочалась дев’ясот вісімнадцята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

457228034 857855226527557 6982780000984293881 n 1 scaled

Протягом минулої доби на фронті зафіксували 195 бойових зіткнень – майже третина з них припадає на Покровський напрямок.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ вранці 29 серпня, пише ПІК.

Ситуація на напрямках:

  • На Харківському напрямку відбулося 2 ініційованих ворогом бойових зіткнення в районах населених пунктів Липці та Вовчанськ.
  • На Куп’янському напрямку кількість бойових зіткнень за добу добігла 23. Сили оборони відбивали атаки в районах Стельмахівки, Кругляківки, Синьківки та Колісниківки.
  • На Лиманському напрямку наші війська зупинили 14 атак противника в районах Греківки, Дружелюбівки, Новосадового, Макіївки, Невського і Новоєгорівки.
  • На Сіверському напрямку Силами оборони відбито 5 атак неподалік Білогорівки, Спірного і Верхньокам’янського.
  • На Краматорському напрямку українські воїни звели нанівець 11 спроб противника прорвати нашу оборону в районах Григорівки, Іванівського, Білої гори, Кліщіївки та Андріївки Донецької області. 21 раз ворог намагався просунутися вперед на Торецькому напрямку – в районах населених пунктів Північне, Дружба, Торецьк, Нью-Йорк та, найактивніше, біля Неліпівки.
  • На Покровському напрямку наші захисники відбивали 66 атак, понад половину з них – в районах Гродівки і Новогродівки.
  • На Курахівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Українка, Карлівка, Георгіївка, Галицинівка та Костянтинівка, де окупанти 30 разів намагалися прорвати українські оборонні рубежі.
  • На Времівському напрямку противник здійснив 6 спроб захопити наші позиції неподалік Костянтинівки, Водяного та Вугледара Донецької області. Також атакував з боку Микільського.
  • На Оріхівському напрямку, відбито 2 штурми загарбниками українських позицій в районах Роботиного і Новоданилівки.

Втрати ворога

Минулої доби втрати російських загарбників склали 1200 осіб. Також українські воїни знешкодили три танки, 18 бойових броньованих машин, 27 артилерійських систем, засіб ППО, 21 БпЛА оперативно-тактичного рівня, три ракети, 52 автомобіля та 15 одиниць спеціальної техніки окупантів.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено