Івано-Франківськ

Надвірнянська районна лікарня отримала нові реабілітаційні столи (ФОТО)

Столи призначені для покращення умов лікування, зокрема для військових, які проходять реабілітацію після травм та поранень.

5368594517843893094 121 864x380 1 scaled

КНП “Надвірнянська центральна районна лікарня” до Дня Незалежності України отримала три нові реабілітаційні столи. Це сучасні медичні пристрої, що забезпечують високий рівень комфорту і функціональності для пацієнтів. Столи мають регульовані функції, що дозволяють лікарям краще адаптувати їх до індивідуальних потреб пацієнтів, а це сприяє швидшому і комфортнішому відновленню, повідомили в Надвірнянській районній раді, пише ПІК.

Ця ініціатива стала результатом зусиль Голови Надвірнянської районної ради Олександра Кеніза, депутатського корпусу районної та міської ради, політичної партії “Платформа громад” та депутатів обласної ради.

Голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз відзначив, що ця допомога є важливим кроком у покращенні медичної інфраструктури району і підкреслив важливість співпраці місцевих органів влади та громадських організацій.

5368594517843893090 121 scaled

 «Завдяки цьому внеску, КНП “Надвірнянська центральна районна лікарня” зможе ще ефективніше забезпечувати пацієнтам високий рівень медичного обслуговування. Нові реабілітаційні столи не лише підвищать комфорт під час лікування, а й сприятимуть загальному покращенню умов для медичного персоналу, що працює в лікарні», – зазначив Олександр Кеніз.

Нагадуємо, що 22 серпня цього року завдяки сприянню голови Надвірнянської районної ради Кеніза Олександра Володимировича КНП «Надвірнянська центральна районна лікарня» отримала вагому матеріальну підтримку у вигляді монітора пацієнта та виробів медичного призначення. Орієнтовна вартість монітора 180 тис.грн.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено