Івано-Франківськ

“Рапід” – транспортна компанія у якій працюють професіонали своєї справи

«Рапід» – це багаторічний досвід та відмінне виконання поставлених завдань.

347594297 237601979117458 8482705249915893430 n scaled

Транспортна компанія “Рапід” – єдина компанія, яка має статус “Національний автомобільний перевізник”, понад 65 років здійснює міжнародні перевезення, також  міські.

Використовуючи сучасні технології та системи управління логістикою, компанія забезпечує максимальну оптимізацію процесів, скорочення часу доставки та зниження витрат для клієнтів. З “Рапідом” можна бути впевненими  у якості наданих послуг, адже компанія працює на ринку не лише України, а і Європи.  Тут застосовують 100% своїх знань та вмінь для задоволення унікальних потреб клієнтів, розповідає Офіційний сайт компанії Рапід

Автопарк “Рапід” постійно оновлюється найсучаснішими авто. Всі наші машини мають найвищий стандарт Євро 6.  В наявності авто тентовані та рефрижератори. Усі авто обладнані  для перевезення небезпечних вантажів (ADR).

Клієнти компанії можуть скористатися понад 55 одиницями транспорту, сервісним центром вантажних авто, “Рапід дизель центром”  та складами площею 15 тисяч квадратних метрів. Також у компанії допоможуть з митним оформленням необхідного товару або речі.

383737229 164338456719739 4427568831425714926 n scaled

Послуги

  • Міжнародні вантажні перевезення

«Рапід» – визнаний лідер на ринку міжнародних автоперевезень. У якнайшвидші терміни компанія доставляє вантаж до будь-якої країни Європейського Союзу: Польщі, Данії, Італії, Німеччини, Данії тощо. Увесь шлях ви зможете відслідковувати та коригувати: автівки обладнані системами супутникового стеження. Завдяки їй клієнти мажуть також контролювати стан вашого перевезення.

  • Терміналкомплекс

Компанія не залишає на своїх клієнтів турботи, з якими доводиться стикатися вже після доставки вантажу. Це, зокрема, його зберігання та проходження митниці.

  • Сервісний центр Rapid

Сервісний центр має сучасне обладнання та широкий вибір спеціальних інструментів. Завдяки цьому у сервісний центр можна звернутися для розв’язання проблеми будь-якої складності. Шиномонтаж, діагностика розвалу та сходження, ремонт баків та двигунів – будь-яке прохання буде виконано у найкоротші терміни!

  • Рапід Дизель Сервіс

Рапід Дизель Центр – це спеціалізований центр, що надає обслуговування та ремонт дизельних двигунів.

Здійснює: діагностику систем керування дизельними двигунами; стендову діагностику компонентів усіх систем дизельного упорскування; ремонт та регулювання рядних ТНВД, розподільчих ТНВД включаючи електронно – керовані (ОДС), ТНВД Common Rail типу СР1, СР2, СР3.2, СР3.3, інжекторів CR, помпа форсунок (UI) та помпових секцій (UP дизельних вантажних та легкових).

  • Митно-брокерські послуги

Щоб спростити життя клієнтам та не змушувати їх самостійно розв’язувати пов’язані з митним контролем проблеми, «Рапід» надає відповідні послуги. Ми самі приймаємо, зберігаємо та оброблюємо вантажі, а потім у потрібні терміни передаємо їх кінцевому отримувачу.

Для цього ми маємо: Зону митного контролю; Місце доставки товарів; Склади та відкриті майданчики.

  • Перевезення вантажів по Україні та Києву

Компанія “Рапід” здатна якнайшвидше доставити вантаж до вас у будь-яку точку України чи столиці. «Рапід» має власний багатий автопарк: сучасні вантажні авто, тягачі та причепи найрізноманітнішої вантажопідйомності. Наша компанія здатна задовольнити будь-які потреби своїх клієнтів.

387864912 174678122352439 2427132918694604055 n scaled

Пріоритет транспортної компанії – це надійність. Тут гарантують безпеку вантажів на всіх етапах транспортування. Великий досвід  дозволяє  оптимізувати свою роботу якнайкраще. “Рапід” побудував міцні партнерські відносини та розширили нашу мережу на глобальному рівні. А міжнародний досвід дозволяє забезпечувати успішні перевезення через кордони та надавати логістичні рішення для світових потреб.

Спеціалісти компанії – професійні перевізники, логісти, працівники складських господарств та сервісного обслуговування авто, а робота перевірена десятками років і тисячами клієнтів!

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено