Івано-Франківськ

На Львівщині виявили понад десяток касетних боєприпасів, які не здетонували під час обстрілу (ФОТО)

На Львівщині обстежують місця падіння ракет та знешкоджують боєприпаси, які не здетонували.

457494371 916811410490631 6001263159399446704 n scaled

На території Стрийського району Львівської області поліцейські виявили понад десяток касетних боєприпасів, які не здетонували під час обстрілу, що відбувся 26 серпня.

Про це повідомили у поліції Львівщини, пише ПІК.

Фахівці вибухотехнічної служби знешкодили вибухонебезпечні предмети у спеціально відведеному місці, а також знищили уламки самих ракет.

“Касетний боєприпас – це велика металева куля. Часто вони можуть не здетонувати, але продовжують нести надзвичайну загрозу. Ці “кулі” можуть вибухнути від найменшого дотику, не кажучи вже про удар чи переміщення, а наслідки такого вибуху можуть бути непоправні. Розкажіть про це своїм дітям та знайомим, попередьте їх про загрозу, а також нагадайте правила мінної безпеки”, – зазначив т.в.о. начальника Управління вибухотехнічної служби поліції Львівщини полковник поліції Андрій Штангрет.

Правоохоронці нагадують: якщо ви виявили частини ракети чи «шахеда», касетний боєприпас чи якийсь інший підозрілий предмет – не наближайтесь, не намагайтесь самостійно його перемістити чи розібрати. Негайно телефонуйте на оперативну лінію “102” чи “101”.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено