Івано-Франківськ

Що варто знати про режим польоту в телефоні й чим ця функція важлива

Коли ви вмикаєте режим польоту, то вимикаються абсолютно всі бездротові з'єднання — мобільний зв'язок, GPS, Bluetooth, Wi-Fi.

Що варто знати про режим польоту в телефоні й чим ця функція важлива

Мало хто замислюється, що дає режим польоту в телефоні. Насамперед, коли ми вмикаємо цей режим, то економимо заряд батареї. Через вимкнення всіх мережевих функцій, енергоспоживання падає до мінімуму. Це особливо корисно, коли вам потрібно, щоб телефон не розрядився, а зарядного пристрою поряд немає. Про це пише ПІК з посиланням на ТСН.

“Також увімкнення, а потім вимкнення режиму польоту в телефоні допомагає швидко відновити зв’язок. Можете спробувати не перезавантажувати пристрій, а спочатку активувати цей режим. Після цього доступ до мережі може знову з’явитися”, – йдеться у повідомленні.

Ще одна очевидна перевага цього режиму полягає в тому, що він пришвидшує процес заряджання телефону. Якщо ви вимкнете всі бездротові сигнали, то пристрій заряджатиметься в рази швидше, а це важливо, коли потрібно якнайшвидше підготувати телефон до активного використання.

Режим польоту додатково захищає телефон від деяких зовнішніх подразників. Наприклад, коли ви перебуваєте на важливих переговорах або хочете відпочити від постійного потоку інформації.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено