Івано-Франківськ

Під час ворожої атаки на заході України збили дві ракети та вісім безпілотників

Загалом росіяни запустили шість ракет та вісім дронів.

183448 1 large 2 scaled

Вночі та зранку четвертого вересня 2024 року російські окупанти атакували об’єкти критичної інфраструктури в зоні відповідальності повітряного командування «Захід». Це Львівська, Івано-Франківська, Тернопільська і Волинській області.

Як повідомили в ПВК “Захід”, ворог випустив дві аеробалістичні ракети, чотири крилаті ракети та вісім ударних безпілотних літальних апаратів.

Під час відбиття російського комбінованого ракетно-авіаційного удару зенітні ракетні підрозділи, авіація та мобільні вогневі групи  знищили дві крилаті ракети Х-101/Х-555 і вісім ударних “Шахедів”.

Нагадаємо, сьогодні російські окупанти атакували міста Львів та Кривий Ріг. Внаслідок удару по Львову загинули семеро людей. Серед них 50-річна медсестра, чоловік, дівчатка 14 та 9 років та ще одна дитина.

Постраждали 42 людей, з них 11- знаходяться в критичному стані в лікарнях. Пошкоджені житлові будинки в місті, школи, медичні заклади.

В Кривому Розі постраждали п’ятеро людей, серед них дитина, У місті пошкоджені багатоповерхівки, навчальні заклади, зруйновані три поверхи будівлі готелю.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено