Івано-Франківськ

Укртелеком увійшов до 50 найбільших інвесторів України

Цього року Укртелеком збільшує капітальні інвестиції.

photo originals scaled

Видання New Voice представило п’ятдесят найбільших українських приватних компаній вклали в свій розвиток 224 млрд грн за час повномасштабного російського вторгнення. Cеред них – Укртелеком, який посів 30-те місце із інвестиціями у 1,6 млрд грн.

Аби скласти рейтинг найбільших приватних інвесторів, NV надіслав запити більш ніж 160 великим компаніям, що діють на національному ринку, з проханням озвучити розмір капітальних інвестицій в українські активи та суму угоди з купівлі активів в Україні (якщо такі були) за останні два з половиною роки. На підставі отриманих даних складено рейтинг із 50 компаній, ранжованих за розміром інвестицій у гривні.

Цього року Укртелеком збільшує капітальні інвестиції. В компанії повідомили, що загалом на 2024 рік заплановано близько 1 млрд грн інвестицій. Здебільшого інвестиції будуть спрямовані на модернізацію, зокрема локальну, шляхом заміни мідної інфраструктури на сучасну оптичну.

У планах на 2024 рік побудувати щонайменше 8,3 тис. кілометрів оптичних ліній зв’язку з відповідним обладнанням. У 2024-му році в програмі модернізації має суттєво зрости частка великих міст та обласних центрів. Компанія також не забуватиме про районні центри, невеликі села та населені пункти.

Довідка:

Акціонерне товариство «Укртелеком» – одна з найбільших телекомунікаційних компаній в Україні, що пропонує своїм клієнтам у всіх регіонах країни практично всі види сучасних телекомунікаційних послуг за єдиним рахунком. Провайдер фіксованого інтернету, що має найширше покриття.

Оператор реалізовує масштабні проекти щодо розвитку і модернізації мережі, які передбачають заміну мідних кабелів оптичними, розширення географії послуг – щороку оператор будує тисячі кілометрів оптики.

З 2013 року Укртелеком приєднався до бізнесів SCM.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено