Івано-Франківськ

Суд залишив без змін вирок донеччанки, яка намагалася вбити та викрасти дітей на Прикарпатті (ФОТО)

Жінка намагалася вбити старшу доньку і викрасти двох менших дітей своєї подруги.

459306761 550818213958797 4823578550850731998 n

Апеляційний суд залишив без змін вирок донеччанки за спробу вбивства та викрадення дітей на Прикарпатті. Жінка проведе за ґратами 13 років.

Про це повідомили у прокуратурі Івано-Франківщини, пише ПІК.

“За принципової позиції ювенальних прокурорів Івано-Франківської обласної прокуратури апеляційний суд залишив без змін вирок щодо уродженки Донеччини за  закінчений замах на вбивство дитини та викрадення двох малолітніх дітей”, – йдеться у повідомленні.

Прокурори у суді першої та апеляційної інстанцій довели, що жінка, приїхавши в гості до своєї знайомої та користуючись тим, що її не було вдома, вирішила вбити її старшу доньку і викрасти двох менших дітей.

Вона намагалась задушити 12-річну дівчинку подушкою, а потім декілька разів вдарила металевою частиною сокири по голові, від чого дитина втратила свідомість.

Після цього жінка забрала трирічну дитину і немовля та втекла. Обвинувачена попрямувала з дітьми до залізничного вокзалу в Івано-Франківську, щоб покинути область, але  її затримали правоохоронці.

Сторона захисту, не погодившись з рішенням суду першої інстанції, оскаржила його в апеляційному порядку.

Івано-Франківський апеляційний суд визнав обґрунтованими доводи сторони обвинувачення щодо законності та справедливості вироку, а скаргу сторони захисту залишив без задоволення.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено