Івано-Франківськ

На Прикарпатті ліквідували черговий канал збуту вогнепальної зброї та боєприпасів

Наразі поліцейські встановлюють джерела походження зброї та спільників, ймовірно причетних до незаконного збуту.

1 11 scaled

Оперативники управління Карного розшуку ГУНП в Івано-Франківській області та поліцейські Косівського районного відділку поліції встановили, що до протиправної діяльності причетні двоє мешканців Косівського району – 31 та 35 років. Обоє чоловіків раніше не судимі, повідомляє ПІК.

7 6 scaled

“Слідчі задокументували – злочинна група, з метою особистого збагачення, упродовж року збула цілий арсенал зброї та боєприпасів. Йдеться про 14 одиниць пістолетів, які перероблені на бойові, бойовий автомат АКМ, більше півтори тисячі патронів та боєприпасів різних калібрів“, – розповідає обласна поліція.

6 8 scaled

Після останнього збуту пістолета та 330 патронів різних калібрів 35 – річного фігуранта було викрито та затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

4 10 scaled

Поліцейські провели численні обшуки за місцями проживаннь фігурантів та в їх господарських будівлях. Вилучили вогнепальну зброю та боєприпаси, які направили на експертизу.

9 1 scaled

Обом фігурантам слідчі оголосили підозри за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Суд уже обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Читайте також: 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено