Івано-Франківськ

Звільнили командира 72 ОМБр, яка захищає Вугледар

Наразі у Вугледарі критична ситуація.

35af697 b2d39e6 new project 2024 09 29t101531.178

Командира 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців полковника Івана Вінніка звільнили з посади. Зараз ця бригада захищає Вугледар, Донецької області, де тривають жорстокі бої. 

Про це повідомляє 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців, пише ПІК.

“Від літа 2022 до сьогодні — я мав довгий і непростий шлях. Але він не був важким, бо долав я його не сам. Поряд була вірна й вмотивована команда. Дякую кожному та кожній за ваше терпіння, волю та сили. Дякую, що слухали, чули, говорили, пропонували. Дякую за спільну боротьбу. Дякую, що були поряд. Я це дуже ціную! Для мене честь бути частиною «Чорних Запорожців», і той зв’язок, який утворився між нами, залишиться назавжди”, – каже сам Віннік.

В ОК “Північ” написали, що Віннік призначений на вищу посаду “з метою просування по службі та для передачі бойового досвіду”.

“Полковник Віннік – приклад справжнього та чесного бойового офіцера, досвідченого та людяного командира. Під його керівництвом бригада пройшла непростий шлях, проте гідно тримала визначені їй напрямки оборони. Спочатку був Бахмут, потім Вугледар, де в січні-лютому 2023 року бригада змогла відбити один із найбільших наступів за час російсько-української війни”, – йшлося у повідомленні.
Читайте також:
Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено