Івано-Франківськ

Генштаб назвав чотири напрямки, де найбільше бойових зіткнень

Українські війська контролюють ситуацію та виснажують ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення та у тилу.

461601201 881217464191333 6398014454369809747 n scaled

Від початку доби на фронті відбулося 74 бойових зіткнень. Наші захисники зупиняють ворога, тримають рубежі та руйнують плани росіян.

Разом з тим, окупанти і далі активно діють на Покровському, Курахівському, Куп’янському та Лиманському напрямках, пише ПІК із посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

  • На Харківському напрямку відбулося дві ворожі атаки у районах Вовчанська та Стариці. Тривають бої. Ситуація контрольована.
  • На Куп’янському напрямку ворог протягом дня намагається просунутися до наших позицій в районах десяти населених пунктів. Дев’ять атак противника тривають неподалік Синьківки, Новоосинового, Курелівки, Новоселівки, Колесниківки та Стельмахівки. Загалом на напрямку зафіксовано 17 боєзіткнень.
  • Агресор збільшив кількість атак до десяти на Лиманському напрямку. Атакував поблизу Греківки, Невського, Новосадового та в Серебрянському лісі. Три боєзіткнення наразі тривають.
  • На Краматорському напрямку наші захисники продовжують відбивати атаки окупантів біля Часового Яру та Григорівки. Наступ в напрямку Ступочок відбито українськими воїнами.
  • На Торецькому напрямку відбулося сім штурмів у районах Торецька та Щербинівки, де противник і зараз проводить два штурми.
  • Активність ворога наразі зберігається і на Покровському напрямку. 14 разів за сьогодні тут розпочиналися зіткнення різної інтенсивності. Наразі ще тривають бої у двох локаціях в районах Лисівки та Селідового. Авіація окупантів била протягом дня КАБами по Чунишиному.
  • Тривають бої на Курахівському напрямку. Поблизу Цукуриного, Гірника, Георгіївки, Костянтинівки та Катеринівки протягом дня відбулось 17 бойових зіткнень, п’ять атак окупанта тривають.
  • На Времівському напрямку агресор активних наступальних дій не проводив. Натомість, ворожа авіація завдала п’ять ударів в районах Богоявленки, Темирівки, Новодарівки і Урожайного.
  • На Оріхівському напрямку відбулось три безуспішних для окупантів бойових зіткнення в районі Малих Щербаків та Новоданилівки. Ворог завдав ударів КАБами по Запоріжжю.

На решті напрямків суттєвих змін в обстановці не відбулось.

Читайте також: 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

    © 2020 Всі права захищено