Івано-Франківськ

У Калуші ремонт басейну “Посейдон” планують завершити до листопада

Цьогоріч на ремонт витратили понад півтора мільйона гривень. 

461727653 564299949454843 5459651277473790083 n scaled

У Калуші триває капітальний ремонт басейну «Посейдон». До першого листопада планують завершити те, що розпочали влітку, щоб відвідувачі басейну знову могли займатися.

Про це повідомляє очільник громади Андрій Найда, пише ПІК.

“Басейн потребував масштабного оновлення, тут прокородовані металеві конструкції, потребують оновлення стеля та дах тощо. Зважаючи на війну, основні видатки з місцевого бюджету ми спрямовуємо на підтримку ЗСУ. Тож зараз у басейні дещо поліпшуються умови за рахунок спецкоштів ДЮСШ Калуської міської ради. Цьогоріч на ремонт у «Посейдоні» витрачено орієнтовно 1 млн 617 тис. грн”, – каже Найда.

Зокрема, триває заміна котлів, зазначається, що оновлення в котельні дозволить уже в цьому опалювальному періоді зекономити газ орієнтовно на 30%.

Ремонт планують продовжити наступного року.

“Маємо намір капітально поремонтувати всі металеві конструкції басейну, замінити систему подачі гіпохлориту натрію, привести до ладу стелю та підвальне приміщення, де знаходиться обладнання, що відповідає за водопостачання, водовідведення, дозування води в басейні. Надважливо створити такі умови в «Посейдоні», які будуть комфортними та безпечними для дітей, що там займаються”, – додає Найда.

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

    © 2020 Всі права захищено