Івано-Франківськ

В Україні косметологиня випадково вбила свою пацієнтку: їй оголосили про підозру

Трагедія трапилася у Харкові.

07b7bffa fe2c 45a7 ba3d b8b9f463e4a0

У Харкові затримали косметологиню, через дії якої померла клієнтка. Підозрювана, не маючи закінченої медичної освіти та відповідної кваліфікації на проведення анестезії з необережності ввела жінці надмірну дозу анестетика. 

Про це повідомили у поліції Харківської області, пише ПІК.

Так, ще 16 березня клієнтка прийшла до косметологічного салону для проведення лазерного ліполізу. Як зазначили в поліції, така процедура проводиться із застосуванням місцевої анестезії й належить до категорії процедур з хірургічним втручанням.

“Косметологиня перед процедурою не визначила масу тіла пацієнтки та не зробила розрахунку дози анестетика, а також не проводила алергопроб. Та зробила жінці в короткий проміжок часу близько 20 ін’єкцій та перевищила рекомендовану концентрацію препарату в розчині щонайменше в 15 разів. Пацієнтку врятувати не вдалося — вона померла дорогою в лікарню”, – йдеться у повідомленні.

Пацієнтку не вдалося врятувати.

“На скарги пацієнтки про погане почуття кометологиня не звернула уваги та продовжила введення препарату, а потім вийшла з кабінету, залишивши потерпілу в безпорадному стані без особистого нагляду приблизно на 15 хвилин. За цей час самопочуття жінки погіршилося. Вона кричала, задихалася, в неї з’явились галюцинації, судоми. Навіть після того, як пацієнтка втратила свідомість, їй вводили лише протиалергійні препарати. І тільки через деякий час постраждалій викликали бригаду швидкої невідкладної допомоги. По дорозі в лікарню жінка померла”, – йдеться у повідомленні. 

Поліція повідомила про підозру 33-річній косметологині у скоєнні вбивства через необережність. Їй загрожує до 5 років ув’язнення.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено