Івано-Франківськ

123 бригада проведе службове розслідування щодо смерті командира батальйону

Загинув командир 186 окремого батальйону Ігор Гриб.

ebd0a17907380140

У 123 бригаді тероборони ЗСУ проводять службове розслідування, щоб встановити обставити смерті військовослужбовця, командира 186 окремого батальйону Ігоря Гриба.

“Це був відданий військовій справі та своїй країні військовослужбовець, командир, який піклувався про особовий склад та не стояв осторонь проблем свого військового колективу…

Обставини загибелі Ігоря Гриба наразі з’ясовуються, проводиться службове розслідування”, – повідомляють на фейсбук-сторінці бригади.

Зазначається, що особовий склад бригади брав безпосередню участь у визволенні Миколаївщини та Херсонщини, а з листопада 2022 року виконував бойові завдання із захисту узбережжя річки Дніпро і островів Херсонської області.

“Тож маємо всі зрозуміти, і дати час керівництву бригади та Командуванню, розібратися в тих обставинах, що склалися у військовому колективі і вирішити всі проблемні питання для подальшого виконання особовим складом бойових завдань. Будемо надалі інформувати”, – додають у бригаді.

Додамо, що Суспільне посилаючи на внутрішнє зведення по фронту пише, що попередньою причиною смерті Гриба визначили самогубство на командно-спостережному пункті.

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено