Івано-Франківськ

Який манікюр варто зробити восени

Autumn blues – це не про настрій. Сині кольори манікюру впевнено виходять в тренд з настанням осені.

AD_4nXeDpG9Xy_4pTn3usWnVXhXgEbJCA5c8uHGF8RYStvoE1paBHG6XzmITEim-MC82C4x3hWMIsJy2KUINx6qaFWVqTVcwB8qmZFNirMD0jo71Zb-qP97uF0CNP42_3DKjVtuf5exFkzJiFI7Mo2sXtv_QaAO1?key=Y0LPKaWwmie7UFmALX56dQ

Темні насичені кольори в манікюрі зазвичай вважаються зимовими і осінніми. Влітку можна бавитись всіма пастельними і яскравими відтінками, а восени такі кольори рідко будуть доречними. Палітра синіх тонів лаку у салоні манікюру по посиланню – дозволить підібрати той самий найглибший відтінок, який пасуватиму вашому осінньому вайбу.

Осінній манікюр 2024

Вишневі і коричневі відтінки чудово пасують зміні пори року, а також підкреслюють довершеність будь-якого образу. Саме сині відтінки, від яскравого електричного кольору до глибокого темно-синього тону, ідеально контрастують з осінніми барвами. А щоб покриття було не надто нудним, можна попросити майстра нігтьового сервісу скомбінувати кілька лаків і поекспериментувати з дизайном.

Синій колір впливає на настрій і самопочуття, допомагає досягти душевної рівноваги, заглибитись в себе, знизити м’язову і нервову напругу, що зараз є дуже доречним. Якщо оточити себе барвами цієї гами, можна стимулювати творчість, зосередженість і внутрішню гармонію. Дослідження виявили, що тривале споглядання синього кольору здатне навіть зменшити біль і знизити рівень тривожності.

AD_4nXeRFctWa5q1G56xuK9H44X5wa08Z6icLmkmwH4CrHgOhrnLoOvxb9_k5_ykFJ3CQ6LoV5aE8L79XxqVNrvFss4gXOGMmd1679eqKLk-jr4P3otIxdpc5eYBH2Uu9ng7tq6KXNqaHwyIK7QGUG2RB7evy90a?key=Y0LPKaWwmie7UFmALX56dQ

Варіації манікюру в синіх тонах

Палітра синіх барв має елегантний і привабливий вигляд незалежно від того, виберете ви однотонне глянсове покриття або ж надасте перевагу візерункам, стемпінгу, сяючій втирці або геометричному дизайну. Стриманий і водночас цікавий вигляд мають такі варіанти манікюру:

  1. Кольоровий френч. Синім кольором можна зробити плавний хмарний градієнт вільного краю, виділити лунулу або зробити зворотний французький манікюр. При зворотному френчі контрастна лінія проходить уздовж лінії кутикули.
  2. Акцентний дизайн. На тлі однотонного покриття 2-4 нігтя прикрашаються цікавим візерунком, текстурою, розписом або іншими засобами нейл-арту. Це може бути геометричний мінімалізм, плавні хвилі або стемпінг.
  3. Однотонний манікюр. Чистий синій колір дарує відчуття свіжості, прохолоди і глибини, занурюючи в безтурботний настрій при кожному погляді на руки.
  4. Подвійний френч. Два контрастних відтінки синьої гами поєднуються при покритті вільного краю нігтя.
  5. Гра з текстурою. Синій може бути різним, якщо розбавити звичні відблиски матовим фінішем, шиммером, текстурованим покриттям або фактурним дизайном.
  6. Голографічна втирка. Будь-який однотонний лак набуває цілковито нового вигляду, якщо нанести затирку з голографічним ефектом.
  7. Мармуровий манікюр. Недбало змішані з синім контрастні кольори створюють привабливий мармуровий ефект. Його можна також використати на окремих нігтях для акценту або для біло-синього френчу.

Чому саме синій?

Коли осінь відбивається в зміні звичного кольору листя, то на тлі теплих жовтих і полум’яних барв саме сині відтінки набувають неперевершеного вигляду. Гелеве покриття пасуватиме будь-якому дрес-коду: синій колір не вважається зухвалим і неформальним, якщо правильно підібрати насиченість лаку. Обираючи в салоні синій манікюр, можна насолодитись осінню на повну, милуючись красою природи і власним досконалим виглядом до кінчиків пальців.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено