Івано-Франківськ

Хотів “віджати” квартиру: у Бурштині затримали кримінального авторитета “Абдуллу” (ФОТО)

За умисне вбивство, розбій, а також заволодіння транспортними засобами він провів за ґратами 13 років.

Хотів "віджати" квартиру: у Бурштині затримали кримінального авторитета "Абдуллу" (ФОТО)

У Бурштині затримали 44-річного чоловіка, який вимагав від місцевої мешканки переписати на нього двокімнатну квартиру в центрі Івано-Франківська та земельні ділянки. Йдеться про раніше судимого кримінального авторитета, на прізвисько «Абдулла».

Свого часу він позиціонував себе неофіційним лідером серед ув’язнених – «смотрящим». Про це повідомляє обласна поліція та СБУ в Івано-Франківській області, пише ПІК.

“Упродовж шести місяців зловмисник погрожував місцевій мешканці облити кислотою та спалити. Зокрема, він вимагав, щоби жінка перереєструвала на нього свою квартиру в обласному центрі Прикарпаття та земельні ділянки. Фігурант також викручував руки потерпілій, душив, бив руками по голові. Окрім того, вкрав її коштовності, годинники та іномарку”, – йдеться у повідомленні.

462429850 122111629148533378 291487869080231021 n scaled

Правоохоронці затримали чоловіка біля місця його проживання у Бурштині. Вони встановили, що він вже сидів у в’язниці за різного роду злочини. А вийшовши з тюрми, “Абдулла” почав завойовувати позиції серед криміналітету на волі. Зокрема, давав «авторитетні» поради про «злодійське життя» іншим представниками кримінального середовища.

Він зайнявся вимаганням грошей, майна та прав на таке майно у місцевих мешканців, зокрема, підприємців. Це супроводжувалося погрозами насильством та пошкодженням майна. Цього разу фігуранту загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено