Івано-Франківськ

Катерина Шухніна: як викрити шахрая в крипті

Катерина Шухніна розповіла про 4 шахрайські схеми в криптовалюті.

Катерина Шухніна автор курсу з трейдингу криптовалютою

Катерина Шухніна – автор курсу з трейдингу криптовалютою

Ринок криптовалюти активно приваблює людей, незалежно від віку, роду діяльності, захоплень, оскільки відкриває широкі можливості для заробітку. Цифрові активи доступні в багатому розмаїтті видів. Сама технологія блокчейн гарантує багаторівневий захист активів від шахраїв. Однак у цій сфері не обходиться без шахрайства, чим активно користуються аферисти. Також варто виокремити окрему категорію криптоскамерів, які заманюють недосвідчених інвесторів, пропонуючи їм вкласти кошти в проєкти, які позиціонуються як перспективні. На цьому перелік шахрайських схем не закінчується. Тому важливо знати, як правильно викрити шахраїв у крипті.

Саме про цю актуальну тему ми поговорили з Катериною Шухніною. Вона – експертка в криптовалюті, засновниця курсу Profit Lady, який уже обрали для себе понад 3000 людей. Кейси учнів і реальні відгуки про Катерину Шухніну підтверджують її професіоналізм не тільки в криптотрейдингу, а й навчанні.

Кожен, хто бажає спробувати свої сили на крипторинку, повинен знати, як можна визначити шахраїв, які можуть досить уміло маскувати свої наміри.

Катерина Шухніна розповіла про 4 шахрайські схеми в криптовалюті

Фішинг: як викрити

Ця шахрайська схема вже багато років поспіль залишається найбільш поширеною. Катерина Шухніна розповіла, як це працює на практиці:

  • користувач отримує в месенджері, соціальній мережі або листом на електронну пошту посилання на сайт-копію, наприклад, на копію криптобіржі або іншого ресурсу, де потрібно підв’язати криптогаманець;
  • авторизація на фейковому ресурсі або підв’язка до нього гаманця призведе до розкрадання шахраями конфіденційних даних;
  • отриманими даними шахраї користуються для власної вигоди, відкриваючи собі доступ до акаунта криптобіржі або криптогаманця жертви;
  • шахраї виводять кошти на свої рахунки.

Варто врахувати, що жодна поважна компанія, яка залучає інвесторів, не буде особисто писати, надсилаючи посилання. До того ж, потрібно раз і назавжди відмовитися від переходу за незнайомими посиланнями.

Катерина Шухніна на конференції IT Meets

Катерина Шухніна на конференції IT Meets

Фейкові криптовалютні біржі та гаманці

В інтернеті можна знайти чималу кількість сайтів, на яких активно пропонують дешеві біткоїни. Їхня вартість зазвичай щонайменше на 15-20% нижча за ринкову. До того ж, тут також пропонують високу прибутковість інвестицій. Однак користувачеві висувають умову, яка має одразу ж насторожити. По-перше, інвестор повинен заплатити високу комісію, а також взяти на себе обов’язок постійного нарощування інвестицій. Операції з біткоїнами дійсно можуть виявитися успішними. Однак інвестор просто не зможе вивести кошти, оскільки вони зникнуть. Деякі учні Катерини Шухніної розповідали у своїх відгуках, що до навчання потрапляли на такі схеми.

Ще один спосіб, який часто практикують шахраї, – створення фальшивих криптогаманців, які використовують для того, щоб заразити ПК інвестора й отримати в такий спосіб усі паролі та ключі. Щоб убезпечити себе, потрібно ретельно перевіряти криптокомпанії, які зустрічаються в інтернеті.

Виступ Катерини Шухніної на криптовалютній конференції фото

Виступ Катерини Шухніної на криптовалютній конференції фото

Раптові виграші криптовалюти та ейрдропи

Привабливі пропозиції у вигляді безкоштовної роздачі бонусів і виграшів можуть стати пасткою, яку часто використовують шахраї. Через недосвідченість багато інвесторів-початківців ведуться на обман і передають людині по той бік монітора приватний ключ або seed-фразу, не помічаючи, як стали жертвою афериста.

Часто таку схему обману реалізують через соціальні мережі. Один із таких прикладів Катерина Шухніна розповіла нашій редакції – користувача можуть тегнути в публікації, присвяченій роздачі бонусів або виграшу. Варто врахувати, що таку схему використовують тільки шахраї, оскільки перевірені криптокомпанії ніколи не публікують персоналізовані звернення через відкриті джерела.

Шухніна Катерина фото з учнем курсу Профіт Леді

Шухніна Катерина фото з учнем курсу Профіт Леді

Додатки для розкрадання даних

Для здійснення операцій на крипторинку зазвичай використовують ліцензовані додатки. Багато хто відмовляється від використання браузера на користь мобільних додатків, які завжди під рукою. Тому шахраї почали активно створювати додатки-злодії, які можуть потрапити на пристрої через скачування з онлайн-маркету.

Програми-злодії запускають скрипти, які підмінюють адресу користувача на свою при спробах вивести кошти на гаманець. Таку підміну досить складно помітити, адже адреси складаються з численних символів, на які навряд чи звертають пильну увагу. Щоб убезпечити себе, потрібно уважно ставитися до скачування будь-яких програм, а під час використання гаманця ретельно перевіряти адресу, на яку доводиться переказувати кошти.

Убезпечити себе від колосальних помилок, які призводять до збитків, дасть змогу якісне вивчення крипторинку під керівництвом експерта. Наприклад, у рамках курсу Profit Lady Катерини Шухніної приділяють підвищену увагу темі поширених схем обману в крипті. Це дає змогу детально дізнатися про можливі «підводні камені», з якими стикаються новачки та уникнути помилок.

Фотографія Каті Шухніної

Фотографія Каті Шухніної

Переваги навчальної програми Profit Lady від Катерини Шухніної

Катя Шухніна – молода спеціалістка у сфері крипторинку, інвестицій, біржової торгівлі. Під керівництвом експертки цінні практичні знання отримали вже понад 3000 учнів. До прикладу:

  • Понад 90% тих, хто пройшов навчання, продемонстрували результат +15% до депозиту. Причому такі досягнення можна було відзначити в перші 6 тижнів з моменту старту навчання під кураторством Катерини Шухніної.
  • Понад 40% учнів зуміли вийти на приріст депозиту 130%. До того ж, такий показник у майбутньому вдається впевнено нарощувати, оскільки всі слухачі курсу Profit Lady від Катерини Шухніної отримують цінні знання та лайфхаки, які можна продуктивно застосовувати на практиці.

Більш ніж 1000 історій успіху – найкращий доказ високої якості програми навчання. Учні змогли піти з ненависної низькооплачуваної роботи, почали більше часу приділяти хобі, саморозвитку, близьким. У багатьох матеріальні мрії успішно втілилися в реальність.

Відгуки про Шухніну Катерину та курс Profit Lady

Відгуки про Шухніну Катерину та курс Profit Lady

Курс доступний у трьох зручних форматах. Можна обрати саме той, який підходить з урахуванням побажань, що стосуються кількості уроків, особливостей кураторства та інших параметрів. Доступне групове, індивідуальне навчання, а також VIP-менторство. Усі три формати відрізняються кількістю лекцій, особливостями додаткового матеріалу та іншими характеристиками.

У рамках курсу Profit Lady учні зможуть дізнатися всі секретні прийоми, які можна успішно реалізувати, здійснюючи операції на крипторинку. Ці методи вдало випробувала Катерина Шухніна. Сьогодні експертка готова поділитися цими прийомами з усіма, хто вибрав для себе програму навчання Profit Lady (Профіт Леді). Також у рамках авторського курсу детально розглядають усі 12 способів заробітку, які зарекомендували себе як перевірені.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено