Івано-Франківськ

Нічна атака безпілотниками по Україні: що відомо

У низці регіонів була оголошена повітряна тривога та працювали сили ППО.

462136525 884631807183232 2448367755778328676 n scaled

В ніч на 20 жовтня російські окупанти атакували Україну ракетами та безпілотниками. Близько 12 ночі тривогу оголосили по всій країні. Зокрема, була загроза застосування безпілотників і в Івано-Франківській області. Деякі канали повідомляли, що в області лунали вибухи. Офіційного підтвердження наразі не має, повідомляє ПІК.

На Хмельниччині під час атаки сили ППО знищили два безпілотники. Як повідомляє голова ОВА Сергій Тюрін, звернень щодо травмованих, загиблих та пошкодження майна не надходило. 

Лунали вибухи і поблизу столиці. Приблизно десяток російських ударних дронів, які загрожували Києву, були знешкоджені на підступах та на території столиці. За інформацією Сергія Попко, начальника КМВА, в столиці обійшлося без руйнувань, інформація щодо постраждалих не надходила. 

У Кривому Розі внаслідок ворожої атаки постраждали 17 людей. Також пошкоджені готель, магазин, адмінбудівля, навчальний заклад, сім багатоквартирних будинків та автомобілі.

На Сумщині вночі зенітники знищили 11 ворожих БпЛА типу «Шахед». А вранці 20 жовтня війська РФ вдарили по енергооб’єкту. Тимчасово знеструмлені 37 тисяч споживачів у Роменському районі, повідомляє Сумиобленерго. Над відновленням енергопостачання працюють. 

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено