Івано-Франківськ

Як підібрати гідравлічний циліндр в інтернет-магазині?

Гідроциліндр є циліндром або гільзою зі сталі, всередині якої розташований поршень, з'єднаний зі штоком.

real 7cb62ced 06b5 4d30 84bb a53180d44519 scaled

Для найбільш ефективного перетворення тиску робочої рідини на механічну енергію руху штока використовуються гідравлічні циліндри. Для правильної та довготривалої роботи циліндра його необхідно вибирати, виходячи з типу спеціальної техніки або виробничого обладнання, на яких він повинен працювати, поставлених завдань, умов експлуатації, номінального навантаження та інших факторів. Як підібрати гідравлічний циліндр в інтернет-магазині Gidrotsilindr та на які технічні параметри виробу необхідно звернути особливу увагу?

Гідравлічні циліндри та їх особливості

Гідроциліндр є циліндром або гільзою зі сталі, всередині якої розташований поршень, з’єднаний зі штоком. При закачуванні робочої рідини у внутрішню камеру в ній зростає тиск, що призводить до лінійного зміщення поршня. В результаті механічне зусилля передається через шток на робочі елементи машин та виробничих механізмів.

Корпус гідроциліндра повинен витримувати під час роботи високий тиск, тому його виготовляють зі сталевої прецизійної труби зі збільшеною товщиною стінки. Зовнішня поверхня корпусу захищається від корозії за допомогою порошкової фарби. Шток також піддається високим навантаженням, він може бути порожнім або виготовлятися із суцільного сталевого прута. Зовнішня поверхня штока має захисне хромоване покриття.

Як підібрати гідроциліндр?

Головним параметром вибору гідравлічного циліндра є номінальне значення тиску мінерального мастила у системі. Для спеціальної техніки та виробничого обладнання зазвичай він становить 16 МПа при швидкості руху штоку не більше п’яти метрів за секунду. Ще одним важливим параметром є максимальне або пікове значення – воно показує, за якого тиску циліндр витримає гідроудар.

За своїм функціональним призначенням гідравлічні циліндри поділяються на п’ять категорій:

  1. для забезпечення роботи важільних механізмів – екскаватори, навантажувачі та інші;
  2. для встановлення робочих елементів у певному положенні;
  3. для встановлення виносних опор, що забезпечують стійке становище механізмів або робочих машин;
  4. для переміщення механізмів – бульдозери, автогрейдери;
  5. для роботи причіпного та навісного обладнання.

За типом дії гідроциліндри можуть бути односторонніми, двосторонніми або комбінованими. Вони можуть кріпитися за допомогою фланців, зварювання, вушок, вилки або стяжних шпильок.

Як замовити гідравлічний циліндр на сайті Gidrotsilindr?

Gidrotsilindr – ваш надійний партнер на ринку гідроциліндрів, комплектуючих елементів, ремкомплектів та насосного обладнання. Для вибору та замовлення циліндра скористайтесь нашим зручним електронним каталогом або зв’яжіться з технічними спеціалістами за телефоном.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено