Івано-Франківськ

Жителі села Пійло прийшли з проблемою до голови Калуської громади (ФОТО)

Місцевих мешканців турбує питання щодо виділення місця на новий цвинтар.

Жителі села Пійло прийшли з проблемою до голови Калуської громади (ФОТО)

Жителі села Пійло у понеділок, 28 жовтня прийшли на розмову до голови Калуської громади Андрія Найди.  Питання, з яким звернулися, полягає в тому, що на сільському кладовищі закінчується територія для поховань. Місця має вистачити ще орієнтовно на рік, пише ПІК.

“Під час зустрічі мешканці села надали документ, який підтверджує, що у 1999 році, рішенням 11-ї сесії Пійлівської сільської ради, ділянка площею 6 гектарів була виділена під цвинтар. Але, важливо зазначити, що впродовж 2 десятирічь ніхто не вчиняв жодних дій, щоб ця справа досягла логічного завершення”, – написав очільник громади у Фейсбук.

Місцеві депутати мають розглянути можливість переоформлення цієї ділянки для облаштування нового кладовища з дотриманням санітарних захисних зон. Проте є певні труднощі – неподалік розташовані городи жителів. Для врегулювання цього питання фахівці управління земельних відносин працюватимуть у Пійлі, щоб визначити всі необхідні відстані та норми, що дозволять створити нове кладовище відповідно до вимог.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено