Пропонуємо рецепт паски, який журналісти ПІК знайшли на Фейбук-сторінці івано-франківського дієтолога Віти Іванків.
Інгредієнти святкової випічки:
– 30 г домашнього сиру;
– 100 г рисового борошна;
– 50 мл молока;
– 2 яйця;
– 1 чайна ложка розрихлювача;
– 0.5 чайної ложки куркуми (для гарного кольору);
– цедра 1 лимона;
– 40 г цукру нерафінованого або стевії;
– 50 г родзинок;
– екстракт ванілі – 1 чайна ложка.
Приготування:
– Родзинки залити гарячою водою на 10 хв, обсушити і додати до муки.
– Змішати яйця, дом.сир і молоко.
– Збити все у блендері.
– Додати борошно з розрихлювачем, перемішати.
– Додати цедру лимона. Все гарно вимішати.
Розлити у форму для випікання (більше половини).
Випікати при 180° 30 хв .
Для глазурі змішуємо сухе молоко,мед і трішки води.
Читайте також: Домашня Великодня паска: духовне таїнство та апетитна здоба
Читайте нас у тг