Не треба багато зусиль: як смачно запекти м’ясо на Великдень (РЕЦЕПТ) М'ясо після приготування залишиться соковитим та ніжним, якщо знати кілька правил. 02.05.2024, 12:33 • 753
Смак та аромат паски, який нагадує рідний дім: 25 рецептів з Івано-Франківщини та світу Традиційно до випікання цього неодмінного великоднього атрибуту приступали в Чистий четвер. 01.05.2024, 19:30 • 2 321
Викладачка історії з Косова стала учасницею шоу “Мастершеф” (ФОТО) Галині Мартинюк 61 рік. На кулінарне шоу жінка прийшла, щоб набратися досвіду. 18.02.2024, 18:58 • 3 460
Страва дня 14 лютого: як приготувати смачний салат “Цезар” Популярний та смачний салат "Цезар" можна приготувати в домашніх умовах. 14.02.2024, 16:18 • 950
Як зробити шоколадні трюфелі самостійно? Шоколадні трюфелі – оригінальний десерт до святкового столу. 10.12.2023, 12:27 • 1 301
Як правильно вибрати сосиски: на що дивитися насамперед Сосиски не надто корисні, але серед них є якісні - розповідаємо, як це визначити. 18.11.2023, 18:51 • 834
Як варити рис, аби він не злипався: корисні поради Кожна господиня натрапляє на труднощі під час приготування того, чи іншого продукту. 25.08.2023, 14:48 • 862
Як правильно коптити м’ясо: корисні поради Копчене м'ясо – одна з головних страв великодніх страв. 03.04.2023, 08:39 • 4 577
Щоб не злипалися: як правильного варити пельмені Щоб пельмені не злиплися при варінні, достатньо дотриматися кількох простих правил. 24.03.2023, 08:05 • 1 234
Відомий кухар розповів, як приготувати пляцок “Маківник” (РЕЦЕПТ) За словами Клопотенка, цей відомий десерт навіть згадується у "Кайдашевій сім'ї" Івана Нечуя-Левицького. 05.03.2023, 19:32 • 1 897
Коломийська начинка потрапила у фуд-гід Україною з відомим шеф-кухарем (РЕЦЕПТ) Євген Клопотенко особисто приготував начинку. А її рецепт тепер можна знайти на сайтах шеф-кухаря. 08.02.2023, 07:47 • 1 809
Незвичайні стосунки: відомий кухар розповів про особисте життя Євген Клопотенко розповів, що зараз зустрічається з дівчиною. 11.01.2023, 11:15 • 796
Коли правильно солити суп та як врятувати пересолену страву Більшість господинь вважають за краще солити страву ближче до кінця приготування. 09.01.2023, 11:07 • 1 595
“Отримав” нагороду: в Японії оцінили український борщ (ФОТО) Борщ нагородили, як найкращу національну страву з місцевих продуктів. 18.11.2022, 14:38 • 1 103
Poster – рішення для ресторанів: як керувати баром простіше Автоматизовану систему управління баром можна спробувати безкоштовно 01.04.2022, 14:35 • 2 374
Сніданки народів світу з ПІК: венесуельське кесільо Час нового рецепту. Щосуботи знайомимось з популярними сніданками країн світу. 24.10.2020, 10:00 • 1 661