Івано-Франківськ

Три тижні без спорту та концертів

Бурштинці залишаться без концертів та спортивних занять з 12 березня до 3 квітня, повідомляє ПІК.

У зв’язку із всенаціональним карантином у Бурштині на цей час закриють Будинок культури «Прометей».
«Для нас головним є безпека та здоров’я наших відвідувачів, тому просимо – бережіть себе і своїх близьких, дотримуйтесь санітарно-гігієнічних норм, уникайте місць великого скупчення людей. Ми здолаємо і цю напасть»,- повідомила директорка ПІК “Прометей” Руслана Шевчук у Фейсбук.
Окрім, палацу культури закриють і комбінат спортивних споруд, який щоденно відвідує до 1000 любителів спорту не тільки міста, але й прилеглих сіл.
«Всі спантеличені! Як і відвідувачі, так і працівники. Тренери, наприклад втрачають заробітній платі, бо їх вивели в простій. Секції важкої атлетики, ритмічної гімнастики, тайського боксу, плавання та футболу, які до речі працювали на безоплатній основі тимчасвою роботу», – зазначив у коментарі для ПІК директор комбінату Анатолій Боринець.
Нагадаємо, що з 10 березня 2020 року Кабінет Міністрів України постановив:
Установити з 12 березня до 3 квітня 2020 р. на усій території України карантин, заборонивши:
– відвідування закладів освіти її здобувачами;
– проведення всіх масових заходів, у яких бере участь понад 200 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Спортивні заходи дозволяється проводити без участі глядачів (уболівальників).

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

alt
© 2020 Всі права захищено