Івано-Франківськ

Чи від коронавірусу пішла з життя друга жінка на Прикарпатті?

Підтвердження з київської референс-лабораторії Центру громадського здоров’я наразі немає.

Головний санітарний державний лікар в Івано-Франківській області Руслан Савчук розповів сьогодні про перебіг захворювання жінки з Чукалівки, яка померла вчора в обласній інфекційній лікарні, повідомляє ПІК.

17 березня у жінки підвищилася температура, з’явився кашель, вона займалася самолікуванням. 19 березня стан погіршувався. Хвора і надалі приймала антибіотики та противірусні препарати. 20 березня дочка померлої викликала швидку. Жінку оглянули, але вона відмовилася від госпіталізації.
Після того, як клінічна картина почала наростати, стан пацієнтки погіршився. Був сильний кашель і задишка. 22 березня хвору доставили в обласну інфекційну лікарню бригадою екстреної медичної допомоги. Пацієнтка перебувала під апаратом штучної вентиляції легень. Також був госпіталізований її чоловік. Зараз він перебуває під наглядом лікарів”, – сказав сьогодні на брифінгу в ОДА і Руслан Савчук.

Він також додав, що поки нема результатів досліджень з Києва, ніхто не може стверджувати, що ця смерть сталася від зараження коронавірусом. Жінка мала низку супутніх захворювань.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено