Івано-Франківськ

Держрибагентство: понад 7 тисяч випадків порушень з початку року

За цей час зафіксували 2504 справи адміністративних порушень, а ще на 30 випадків відкриють кримінальне провадження

03 25 vbr1

Всього за три неповні місяці працівники рибоохоронного патруля здійснили майже 2000 рейдів в країні. Рибоохоронний патруль вилучив в порушників близько 30 тис. кг риби, – повідомляє ПІК з посиланням на Державне агентство рибного господарства.
Крім того, за два місяці держінспектори Управління оперативного реагування «Рибоохоронний патруль» виявили 11 порушень природоохоронного законодавства зі збитками на понад 814 тис.грн

«Завдяки роботі державних інспекторів виявлено порушень на майже 11 млн грн збитків. З них 6,7 млн грн зафіксував Луганський рибпатруль, 814 тис. грн – Управління оперативного реагування, 712 тис. грн – Азовське басейнове управління та 592 тис. грн – Київський рибпатруль. Сподіваюсь, надалі статистика не буде такою вражаючою і громадяни дотримуватимуться встановлених правил рибальства та не завдаватимуть шкоди рибним запасам. В іншому випадку при виявленні порушень норм законодавства громадяни будуть нести відповідальність за свої вчинки», – наголосив т.в.о. Голови Держрибагентства Андрій Яцура.

Нагадаємо, що на Івано-Франківщині останнє таке правопорушення зафіксували на річці Дністер біля с.Козарі Рогатинського району. Тоді на водоймах річки виявили сто метрів ліскових сіток.

Також варто відзначити, що в Івано-Франківській області виявили найменше порушень з-поміж усіх інших областей. Зафіксували 50 випадків.

Читайте також: Переховування за кордоном львівській панянці не помогло

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено