Івано-Франківськ

Ухань святкує перемогу!!!

Карантин після епідемії коронавірусу закінчився.

 

uhan

Через 76 днів після початку режиму жорсткої ізоляції у зв’язку з активним поширенням коронавірусу, китайський Ухань святкує відкриття кордонів, пише ПІК.

Світові інформаційні агенції повідомляють, що китайські правоохоронці прибрали загороджувальні кордони, а будівлі знову засвітилися ілюмінацією. Відновилася робота поїздів і громадського транспорту, знову відкривається авіасполучення — найближчими днями вилетить понад 200 рейсів.

З нагоди закінчення карантину китайська влада опублікувала святкове відео в Twitter.

Нагадаємо, що до 31 грудня 2019 року в першій групі заражених коронавірусом в Ухані було 27 осіб, 24 з яких мали контакти з ринком морепродуктів, де пізніше виявили джерело розповсюдження хвороби. Це була продавчиня креветок. Ще 11 грудня у неї піднялася температура і вона звернулася за медичною допомогою.
З того часу у світі зафіксовано понад 1 мільйон 17 тисяч випадків коронавірусної хвороби. При цьому майже 55 тисяч осіб померло, одужали понад 212 тисяч людей. Загалом, коронавірус виявлено у 204 країнах.Найбільше хворих у США – близько 250 тисяч осіб, майже 7 тисяч інфікованих померли.

Читайте також у ПІК:

На Прикарпатті вже 13 смертей від COVID-19

Фатальне передбачення щодо COVID-19

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено