Івано-Франківськ

Значно покращились можливості Снятинської лікарні для боротьби з COVID-19

Допомога надходить від підприємств, організацій, приватних благодійників та місцевої влади

Попри те, що Снятинської лікарні немає у переліку тих медичних закладів області, які визначені постановою Кабміну України, як першочергові заклади в наданні медичної допомоги хворим з COVID-19, колектив лікарні цілодобово займається лікуванням людей з підозрою на коронавірус та лабораторно підтвердженими діагнозами, повідомляє ПІК.

Медиків у їх ризикованій роботі підтримує громада району. Зокрема, з районного бюджету для протидії коронавірусу лікарні виділили 1 390 000 гривень додаткових коштів.

Благодійники, серед яких колективи птахофабрики «Варто», цегельний завод м. Снятин, працівники податкової інспекції та депутати районної ради, придбали для медиків необхідну кількість рукавичок, респіраторів та костюмів біозахисту.

Допомогли лікарні та прості люди із сіл району, зокрема, з Зібранівки, Вовчківців, Любківців, Келихова та міста Снятин. Налагоджено на Снятинщині доставлення на роботу медиків, які мешкають за межами райцентру, де знаходиться лікарня.

Нагадаємо, що станом на 7 квітня у Снятинському районі зафіксовано 10 осіб, вражених коронавірусною хворою. Найбільше серед районів області хворих на COVID-19 у Надвірнянському районі –32 інфікованих.

Читайте також у ПІК:

МОЗ перевірить Миколаївську область

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено